Kamis, 19 November 2015

Menghilangkan Selulit - Saya mungkin telah menemui jawapan yang disediakan

Menghilangkan Selulit - Saya mungkin telah menemui jawapan yang disediakan

Untuk menghilangkan selulit anda mesti memahami sebab-sebab. Terdapat banyak faktor-faktor asas yang menyumbang kepada punca termasuk pemakanan, gaya hidup, isu-isu keturunan, hormon, dan seterusnya. Walau bagaimanapun, kedua-dua punca utama adalah toksin membina dan tidak minum kuantiti air yang mencukupi. Apabila dehidrasi berlaku kedai badan anda sebagai air yang banyak kerana ia boleh di bawah kulit. Ini adalah punca selulit.

Jika saya mempunyai semua jawapan kepada selulit saya akan keluar di pantai memakai bola tampar saya bikini bermain. Sebaliknya saya perlu mendapatkan keberanian saya sehingga hanya memakai sepasang seluar pendek.

Saya memutuskan untuk mencuba dan mengetahui bagaimana dan apakah ubat yang terbaik untuk menghilangkan masalah kulit ini memalukan. Rawatan yang paling mengesyorkan saya mendapati adalah untuk minum 64 oz. daripada air sehari. Semua pakar-pakar seolah-olah bersetuju dengan teori air 64oz. Sekarang saya bukan seorang doktor atau tidaklah aku mendakwa diri mereka sebagai pakar tetapi saya percaya saya mempunyai akal sedikit.

Sekarang, fikirkan tentang perkara ini. Jika toksin adalah salah satu punca utama selulit dan air minuman adalah salah satu penyelesaian yang utama, maka saya akan menganggap bahawa untuk menghilangkan selulit saya perlu minum bersih,, toksin percuma air tulen.

Bukankah begitu ?.

Menurut Kumpulan Kerja Alam Sekitar (EWG) http://www.ewg.org/tap-water/home, minum analisis kualiti air hampir 20 juta rekod yang diperoleh daripada pegawai-pegawai air negeri. Air paip di 42 negara tercemar dengan lebih daripada 140 bahan kimia yang tidak terkawal yang tidak mempunyai piawaian keselamatan. Sejak tahun 2004, ujian oleh utiliti air telah mendapati 315 bahan cemar dalam air paip Amerika minum.

Sekarang, jika ini berlaku saya hanya merosakkan diri dengan meminum lebih banyak air.

Kecuali, saya minum, bersih, toksin percuma air yang baik. Betul?

Saya hanya mungkin telah menemui apa yang mungkin menjadi cara yang paling berkesan untuk bukan sahaja membantu menghilangkan selulit, tetapi juga membantu dengan rawatan pelbagai masalah kesihatan yang lain.

Website saya untuk diri sendiri dan melihat apa yang anda fikirkan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar